Conectare

Utilizator

ParolăŢi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Sondaj

Ce convertizoare de frecventa folositi?

Schneider

Siemens

Omron

Hitachi

ABB

Vacon

LG

Eaton

Danfoss

Altele

Noul termoregulator Omron E5DC.

Noul termoregulator Omron E5DC.

Odata cu miniaturizarea si dezvoltarea aplicatiilor cu operare de la distanta Omron a realizat unul dintre cele mai inguste termoregulatoare cu conectare pe sina si 2 afisaje ale valorilor de lucru.

Termoregulatorul E5DC se preteaza a fi montat in interiorul dulapurilor de automatizare sau unde spatiul necesar montarii acestuia este limitat.

E5DC multi

Dupa cum ne-a obisnuit Omron a creat aceste termoregulatoare pe intreaga gama de alimentari, senzori de proces si semnale de iesire. Avem astfel alimentare universala 100..240Vac precum si 24Vac/dc, intrari de termocuplu, termorezistenta, senzori, intrari analogice, iesiri de control, iesiri auxiliare pentru alarma.

Constructiv, termoregulatorul E5DC poate fi foarte usor inlocuit sau schimbat datorita montarii directe pe soclul de sina iar setarile procesului sunt dintre cele mai complexe precum intreaga gama de termoregulatoare Omron E5_C.

E5DC sina

Partea de comunicatie este asigurata prin RS485, iar afisajul local ajuta foarte mult in determinarea starii procesului.

E5DC dim

Pentru detalii suplimentare va rugam accesati link-ul: Manual E5_C

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Pagină generată în 0.07 secunde
563,062 vizite unice